Logo
Wellness & Beauty Boomhiemke

Reserveren? Bel 0519 555 158

Ter voorbereiding van de saunagang kunt u na het omkleden het beste eerst gebruik van het toilet maken. Niets is zo vervelend dan uw sauna-ronde onderbreken.
Daarna neemt u een warme douche en reinigt u zichzelf. Droog altijd het lichaam af direct na het douchen. Start de saunaronde altijd met een warm voetenbad.

De eerste fase - Opwarmen

U kunt kiezen uit de Finse sauna, de noordzee-sauna, het stoombad of de infra-roodcabine. Duur van het opwarmen is 10 tot 15 minuten.

De twee fase - Afkoelen

Eerst gaat u de buitenlucht in. Daarna koelt u zich af met de koude douche. Sluit uw koelronde af met het afdrogen van het lichaam en daarna een warm voetenbad. Neem voor het koelen een even lange tijd als voor het opwarmen. Na de infra-roodcabine is een milde afkoeling op zijn plaats.

De derde fase - Rusten

Neem voldoende tijd om tot rust te komen. Laat het lichaam even op adem komen. Zorg dat u voldoende vocht aanvult. De tijd van het opwarmen en afkoelen samen is de tijd die staat voor het rusten. Voorbeeld: 10 minuten opwarmen en 10 minuten afkoelen betekent 20 minuten rust. Let wel, ook de laatste saunaronde kent een rustpauze.

U kunt uw saunabezoek uitbreiden met het gebruik van de zonnebank of met een behandeling in ons beauty en wellness centre.