Logo
Wellness & Beauty Boomhiemke

Reserveren? Bel 0519 555 158

Wellness & Beauty Boomhiemke is een plek om tot rust te komen te genieten en te relaxen. Alle gasten hebben recht op privacy en sereniteit. Wij vragen u daarom uw mobiele telefoon uit te schakelen tijdens uw verblijf in ons resort.

  • Het is raadzaam om beauty- en/of wellnessbehandelingen vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
  • De behandeltijden zijn inclusief eventuele uitleg, omkleden of douchen.
  • Het is verstandig om na de behandeling voldoende rust te nemen en voldoende te drinken voor een maximaal resultaat.
  • Personen tot 18 jaar hebben toestemming nodig van de ouders voor het ondergaan van een behandeling.
  • Roken is niet toegestaan.

Gezondheidsvoorschriften
Wij vragen u om voorafgaand aan de behandeling relevante (medische) informatie in een zo vroeg mogelijk stadium te verstrekken. Bij specifieke vragen of bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Denkt u aan zaken zoals zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten, epilepsie etc.

In geval van verhindering
Tot een week voorafgaand aan uw afspraak kunt u kosteloos annuleren. Tot 24 uur voorafgaand aan uw afspraak brengen wij 25% van de gereserveerde behandelingskosten in rekening. Voor annulering op de dag zelf moeten wij de behandeling doorberekenen. Wellness & Beauty Boomhiemke houdt zich niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van persoonlijk letsel aan personen en/of schade aan goederen.