Logo
Wellness & Beauty Boomhiemke

Reserveren? Bel 0519 555 158

Wilt u iemand een heerlijk cadeautje geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u leuke cadeautjes, leuk om te geven en stiekem nog leuker om te krijgen! U kunt de producten kopen in onze boetiek.

100% leuk

Origineel cadeau voor de leukste momenten. 100% leuk om te geven en 100% leuk om te krijgen!

Scrub & Rub

Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren.

The Gift Label

Leuke producten met een creatieve uitstraling! Elke verpakking heeft een eigen origineel design! De producten zijn vegan en parabeen vrij!

Rawa Secrets Parfum

Een prachtige collectie eau de parfum, voor zowel dames als heren! Zoek je een geur voor alledaags gebruik of voor een bijzondere gelegenheid, houd je van lichtere geuren of juist zwaardere geuren? Rawa Secrets biedt je een ruime keuze om een geschikte Parfum te kiezen.

Al eens eerder een geur van Rawa Secrets gehad en wilt u deze nog eens? Via deze link kunt u nog eens bestellen: Rawa Secrets Parfums